Kategorier
Blogg

Landlig interiør nettbutikk

Landlig stil

Interiør og design er spennende, og det har blitt mye å velge i. Likevel kan dette for mange også gjøre valget av stil vanskeligere. Hjemmet vårt er et av de stedene vi tilbringer store deler av livene våre. Det er her vi skal spise, kose oss, gråte, krangle og slappe av. Det skjer mye personlig innenfor “de fire vegger”, og en stil som gjenspeiler en selv kan være med på å gi huset den gløden du føler det trenger, og bidra til en større luksus og trivsel i eget hjem. Her kan du lese for å finne ut om landlig interiør kan være noe for deg.

Hva er landlig interiør?

Landlig interiør med inspirasjon fra det som typisk finnes “på landet” ser vi mye tre, matt og ikoner av dyr. Fargene står i kontrast med hverandre, fra lyst treverk til mørkere nyanser av sort og brunt.

Det er også et fokus på hver enkelt detalj, uten at stilen blir for høytidelig og “perfekt”, men mer tidløs og preget av kvalitet og mot. Med kombinasjoner av treverk, metall, tepper og skinn, er resultatet en stil med et lunt og varmt uttrykk som oppleves som svært hjemmekoselig. Den er passer godt uansett om man bor i hytte, enebolig, leilighet eller i et gårdshus. Les mer om interiør her.

Landlig interiør inspirasjon

I dag fungerer sosiale media som en stor inspirasjons kilde til landlig stil og interiør. Bilder vi legger ut på Instagram og Pinterest brukes ofte som inspirasjon til hvordan din nye stue eller kjøkken skal innredes. Vår nettbutikk har ikke publisert interiør enda, men ofte får vi en telefon eller PM fra en kunde som ønsker å kjøpe noen av våre interiør produkter som de har sett på Instagram. Som regel kommer kunden å henter selv, men vi sender også med posten.

Landlig interiør nettbutikk

Ved å bestille ting på nett, kan du enkelt spare mye tid. I tillegg finnes det i dag mye god informasjon om produktene på nettsiden, samt i noen tilfeller anmeldelser fra tidligere kunder, og det gjør det dermed enklere å vite hva du får før du bestiller. Dermed kan blomster på nett være supert for deg som ønsker å spare, eller rett og slett ikke har tid. En annen faktor i å bestille interiør (for eksempel blomster) på nett er dersom du allerede kjenner butikken du bestiller fra. Dette kan gjøre det både tryggere og lettere for deg. Stavern Blomstermakeri er en av de forhandlerne som tilbyr slikt. Handle sikkert i disse tider, les blogg her.

Blomsterbutikk i Stavern full av landlig stil og interiør

I stavern finner vi en nydelig blomsterbutikk ved navnet Stavern blomstermakeri. Eier skriver følgende:

“ Her er jeg så heldig å få utfolde min kreativitet både med blomster og interiør. I blomstermakeriet deler jeg gjerne av min kunnskap og lidenskap for blomster med dere. Fornyelse og påfyll av inspirasjon er viktig i min kreative hverdag. Målet er at jeg kan dele dette med deg som kunde!

Kundene:

“ Dere er fantastiske, leverer alltid nydelige blomster og oppsatser, blide og koselige blomsterdamer i en blomsterbutikk litt utenom det vanlige. 

“ Her lages alt med fantasi og god omtanke. Stedet å gå når det trengs noe spesielt. Mye vakkert innenfor døren. 

Blomstene

Blomstene kan hentes i butikk samme dag kl 16. Lørdager kl 14:30. Dersom du ønsker å hente blomstene på et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Blomstene leveres samme dag etter kl 16. Lørdager etter kl 15. Dersom du ønsker å få blomstene levert til et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bryllup og bisettelser/begravelser.

Levering er kun tilgjengelig til:

  • Stavern (t.o.m. golfbanen) – kr 65,-
  • Brunlanes (t.o.m. Tanum) – kr 85,-

Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor, og dersom du selv søker blomster i hjem, hage eller annet raskt og enkelt uten tid til å reise innom en blomsterbutikk, kan blomster på nett være perfekt for deg.

Hvor kan jeg kjøpe landlig interiør på nett?

Det finnes flere nettbutikker som tilbyr landlig interiør. Her kommer en liten oversikt:

Lykkeblomster – Tørkede blomster

Selv om interiøret og fargene i landlig interiør i seg selv bringer naturen rett hjem, er det likevel viktig å hente enkelte elementer direkte fra naturen – og her glir tørkede blomster rett inn, det er dette mange ønsker å kalle lykkeblomster. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor. Disse er dermed helt perfekte innen nordisk design. De tørkede blomstene er duse, enkle og mer bærekraftige. Det kan anses som en noe mer sær og poetisk utredning av den botaniske trenden. De kan plasseres i vase, henges på vegg, utgir noe lukt og er svært enkle å vedlikeholde, til fordel for din ro. Våre Tørkede Blomster som gir et preg av en landlig interiør stil kommer fra TørkedeBlomster.no.

Om du selv ønsker å prøve ut landlig interiør i ditt eget hjem, anbefaler vi deg å starte med de mer enkle gjenstandene, og her kan tørkede blomster være den perfekte prøvekanin. Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂