Retningslinjer for personvern

Vi håndterer dine personopplysninger på en sikker måte. Vi gjør følgende:

Personopplysninger

Når du handler på Blomstermakeriet.no trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som stavernblomstermakeri.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Betaling med kort

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Vi benytter Stripe som vår betalingstjeneste, og all trafikk blir kryptert. Du kan lese mer om Stripe sitt personvern ved å følge denne linken.

Hva er cookies og hva brukes de til?

Stavern Blomstermakeri benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettbutikker, og i henhold til norsk lovgivning. En cookie er data som lagres i din nettleser for at nettsiden skal kjenne deg igjen fra side til side og besøk til besøk.

Hva slags informasjon lagres?

Stavern Blomstermakeri bruker såkalte førsteparts-cookies for at du skal få en grunnleggende nettbutikksfunksjonalitet. Formålet med førsteparts-cookies er å kjenne igjen hvem du er slik at du får riktige priser og enklere innlogging. Vi kan på denne måten huske varene i handlevognen din, hvor du er på siden og om du er i en chat med oss. Blokkerer du disse førsteparts-cookiene vil ikke butikken vår fungere.

For at vi skal kunne tilpasse butikken til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts-cookies for å spore dine bevegelser på våre sider.

Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for at vi skal vite hvilke annonser du har sett på internett og hvilke produkter du har sett på hos oss, for å kunne tilpasse butikken etter dine interesser og vise deg relevante annonser når du går ut på internett igjen. Dette gjelder Facebook Pixel og Google Analytics.

Vi bruker Google Analytics som analyse verktøy for å spore nettsidebruk uten å identifisere enkeltperson. Du kan velge bort Google Analytics cookies på 
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Cloudflare brukes til og effektivisere nettsiden og lagrer ingen personlig informasjon.

Facebook brukes for å spore nettsidebruk uten å identifisere enkeltperson. Facebook er databehandler av sine cookies, og vi har ingen tilgang til personlig informasjon.

 

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene på Stavern Blomstermakeri ikke fungere. Ved å bruke nettsiden Stavernblomstermakeri.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

Personopplysninger til tredjepart

Stavern Blomstermakeri selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Stavern Blomstermakeri. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Stavern Blomstermakeri alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Stavern Blomstermakeri ved daglig leder/innehaver er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Kontaktinformasjon

Ønsker du at stavernblomstermakeri.no sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av stavernblomstermakeri.no, så ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Postadresse:

Stavern Blomstermakeri

Storgaten 27,

3290 Stavern