Retningslinjer for personvern

Personopplysninger

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som stavernblomstermakeri.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Hva er cookies og hva brukes de til?

Stavern Blomstermakeri benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettbutikker, og i henhold til norsk lovgivning. En cookie er data som lagres i din nettleser for at nettsiden skal kjenne deg igjen fra side til side og besøk til besøk.

Hva slags informasjon lagres?

For at vi skal kunne tilpasse butikken til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts-cookies for å spore dine bevegelser på våre sider.

Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for at vi skal vite hvilke annonser du har sett på internett og hvilke produkter du har sett på hos oss, for å kunne tilpasse butikken etter dine interesser og vise deg relevante annonser når du går ut på internett igjen. Dette gjelder Facebook Pixel og Google Analytics.

Vi bruker Google Analytics som analyse verktøy for å spore nettsidebruk uten å identifisere enkeltperson. Du kan velge bort Google Analytics cookies på
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Vi bruker Google reCAPTCHA for å forhindre spam i kontaktskjemaene på nettsiden. Her gjelder Googles personvernserklæring og retningslinjer.

Facebook brukes for å spore nettsidebruk uten å identifisere enkeltperson. Facebook er databehandler av sine cookies, og vi har ingen tilgang til personlig informasjon.

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Ved å bruke nettsiden Stavernblomstermakeri.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

Personopplysninger til tredjepart

Stavern Blomstermakeri selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Stavern Blomstermakeri. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Stavern Blomstermakeri alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Stavern Blomstermakeri ved daglig leder/innehaver er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Kontaktinformasjon

Ønsker du at stavernblomstermakeri.no sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av stavernblomstermakeri.no, så ta kontakt med oss.

Postadresse:

Stavern Blomstermakeri
Storgaten 27,
3290 Stavern