Kategorier
Blogg

Bryllup i Steinbrakka: Fredriksvern verft

Personlig, vakkert og perfekt for bryllupet

Planlegger du et bryllup? På utkikk etter noe personlig, vakkert og helt spesielt? Da kan dette være bloggen du har lett etter. Den store dagen skal gjerne være helt “perfekt”, og lokalet kan for mange være alfa og omega når det kommer til opplevelsen av selve dagen. Det er mange lokaler å velge blant, og de har ulik pris, utseende og stemning. I denne bloggen skal vi presentere Fredriksvern verft, en juvel innen bryllupslokaler. 

Steinbrakka

Steinbrakka er bygget i gammel patina treverk og med hvite murvegger med dragere og mange vinduer. Den ligger også svært nærme Verftets kanal og man skal derfor lete langt etter et mer sjarmerende og klassisk lokale. I den restaurerte overetasjen med røft utseende finner man det perfekte selskapslokale med en eventuell bar med et stort eget anretningskjøkken i samme etasje. Steinbrakka har flere gallerier med kunst og det vil derfor være mulig å skape en fordrink eller mottakelse kombinert med kunstutstilling.

Fint å vite

  • Max antall: 150 pers i samme lokale + 30 personer i tilstøtende rom.  
  • Runde bord, grå stoler til 150 personer inkludert.
  • Cafe-oppsett med 15 bord a max 10 personer.  
  • Dekketøy inkludert
  • Anretningskjøkken
  • Catering: Be om forslag
  • Toalett

Blomster i bryllup

Bryllup er (eller skal ofte være) en “én gang i livet” begivenhet hvor vi feirer foreningen av to mennesker i ekteskap, og deres kjærlighet for hverandre. Bryllupsseremonier varierer rundt om i verden som åpner for å sette pris på verdien i et ekteskap på sin egen måte uansett kultur og samfunn. Likevel er det én tradisjon som ser ut til å overstige millioner av ulike kulturer, nemlig blomstene. Ikke bare som dekorasjon, men som et symbol av paret. Hos Stavern Blomstermakeri som er en lokal butikk kan vi dermed hjelpe deg med å finne akkurat de blomstene du ønsker på den store dagen.

Vil du lese mer om bryllup i Stavern?

Vi har flere blogger om bryllup. Les mer her:

For leie av lokalet kan du lese mer her

Hvor kan jeg lese mer fra Stavern Blomstermakeri?

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille tilpassede buketter og dekorasjoner på nett? Vi har også et stort utvalg av potteplanter, krukker, tørkede blomster mm. i vår nettbutikk bywink.no.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂