Kategorier
Blogg

Den perfekte dag med butikker i Stavern

Den perfekte sommerdag

Endelig kan du kjenne det, sommer i lufta. Fuglene synger, solen skinner, varmen styrker og butikkene selger. Det er sommer i Stavern. Men det blir ikke sommer i Norge bare av at temperaturen bikker 20 og de bleke legger blir rød, men naturen forandrer seg. Plantene spirer og fargespekteret brer seg utover landskapet. På lik linje med naturens vakre endringer, forandrer også den mer menneskeskapte delen av omverden seg. Butikkene er med på endringen og setter frem vakkert interiør og stell for å ønske sommeren velkommen på ny. Dette ser vi på butikker i Stavern.

Stavern blomstermakeri

Du går langs kyststien på vei mot den vakre sommerbyen. Du nyter solen, varmen og lyset, men også luften. Du kjenner duften av blomster. På en dag som denne er Stavern blomstermakeri, en liten butikk i Stavern, helt perfekt. Et møte med lidenskap og kreativitet innen blomster for å skape det du måtte ønske for å komme sommeren i møte og holde på den etterlengtede sommerfølelsen, samt at parallelt med å være et blomstermakeri er en interiør butikk. Men det er også flere flotte butikker i Stavern.

Gode butikker

Det er svært mange gode tilbud i stavern innen butikk og interiør. Det finnes butikker som scrappehjertet, Staverns helt egne hobbybutikk. Det gule galleriet for den sultne på noe digg. Rått og sanselig for den kles- og interiørglade, og for den som måtte ha ventet på noe godt kan Café Olivia være midt i blinken. Eller så er kanskje Stua klær og interiør er mer for deg? Nok en vakker interiørbutikk i Stavern. Byen har masse godt å by på både av vakker natur, havutsikt og flotte mennesker. Butikkene i Stavern er virkelig verdt besøket.

Hva er åpningstidene i butikken?

  • Man-fre: 10.00-16.30
  • Lørdag: 10.00-15.00

Stavern blomstermakeri er perfekt for i dag, og alle andre dager. Målet for butikken handler om å dele en sterk lidenskap og inspirasjon med kunden for å skape en lykke uten videre. Ikke bare innen blomster, men også interiør.

En super butikk for den blomsterglade sjel, eller den som måtte ønske inspirasjon eller en god samtale. Du kan ta kontakt med oss her.

Verdt besøket

Stavern blir nemlig ikke den fineste sommerbyen helt uten videre. Butikkene er med på å skape en by virkelig vært å få med seg. Dette er nemlig butikker med hjerte for glede, sommer og kanskje aller mest de som måtte ha mulighet til å besøke den vakre byen.

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Blomstermakeriet er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Hvordan kan jeg bestille blomster fra Stavern Blomstermakeri?

Stavern Blomstermakeri leverer ferske blomster hver dag i Larvik og Stavern. Du kan bestille på telefon 414 83 820, eller via blomsterbestillingen i vår nettbutikk, ByWink.no.

I nettbutikken har vi også et stort utvalg av potteplanter, tørkede blomster, krukker og intreør.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂