Kategorier
Blogg

Bryllup på Hotel Wassilioff

For den klassisk-glade sjel

Enten du planlegger et jubileum, fest eller bryllup og er på utkikk etter noe helt spesielt, leser du rett blogg. I dag finnes det mange lokaler å velge mellom. Selv om dette for mange oppleves som spennende og mye å velge i, kan andre føle det helt umulig å velge. Derfor vil vi i denne bloggen presentere Hotel Wassilioff. Et flott lokale for en flott dag.

Hotel Wassilioff

Med deres unike beliggenhet i Stavern med flott utsikt og kostnadsfri Wi-Fi, er hotellet derfor et miljø man søker om og om igjen. Rommene er innredet i klassisk stil som gir et lyst, åpent og luftig utseende. De er også alle utstyrt med enten dusj eller badekar, og med satellitt TV blir avslapning ingen utfordring. Restauranten på hotellet legger fokuset på sjømat og har også en pianobar ved lobbyen og nattklubb i helgene for den som måtte være glad i levende musikk. Hotellet tilbyr deg den perfekte rammen for selskap og er absolutt ikke et ukjent sted for bryllup.

Bryllupspakka

Hotel Wassilioff tilbyr det som kalles en totalpakke for bryllupet der alt er inkludert for å gi dere mer trygghet. Dette inkluderer blant annet Apertiff, tre-retters middag der det kan velges mellom tre menyer, drikke til maten, samt kaffe og avec. Fri bar fra 22 til 01.30 med utvalgte drikkevarer. Minimumsantall er 20 personer der det varierer i pris etter alder. I tillegg kan man oppgradere vinpakken, hovedrett og kakebuffet og lignende. Pakken inkluderer lokalet, oppdekking og gjør det lettere for paret å planlegge det resterende av bryllupet i visshet om at festen er tatt hånd om. Blomsterdekorasjoner og lignende står selskapet derimot for selv, og her har vi et tips som kan hjelpe deg videre i planleggingen.

Blomster i bryllup

Denne dagen. Den ene, som skal være helt perfekt. Foreningen av to mennesker ut av urokkelig kjærlighet. Selve bryllupsseremonier varierer fra samfunn og kultur. Likevel er det én tradisjon som ikke ser ut til å endre seg uansett hvor du kommer. Blomstene. Disse er ikke bare dekorasjon, men et symbol. Her hos Stavern Blomstermakeri ønsker vi å gi deg nettopp den buketten som passer best for deres forening. Vi jobber aktivt for å skape akkurat det du ønsker samtidig som blomstenes utstråling gjenspeiler deres følelser for hverandre. Om du ønsker å høre mer er det bare å ta kontakt her

Vil du lese mer om bryllup i Stavern?

Vi har flere blogger om bryllup. Les mer her:

For leie av lokalet på Hotel Wassilioff les mer her

Hvor kan jeg lese mer fra Stavern Blomstermakeri?

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille tilpassede buketter og dekorasjoner på nett? Vi har også et stort utvalg av potteplanter, krukker, tørkede blomster mm. i vår nettbutikk bywink.no.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂