Kategorier
Blogg

Borddekking med blomster

Gi friskhet, liv og farge til bordet

Arrangementer er ofte en spennende aktivitet, men det er mye å planlegge. Musikk, gjesteliste, tema og pynt skal med. Til deg som planlegger et arrangement eller planlegger å planlegge et arrangement i fremtiden, kommer det nå en gladnyhet. Med en flott borddekking slipper man fort å stelle i stand med en masse annen pynt, og maten ser enda mer apetittvekkende ut. Dette ønsker nemlig vi i Stavern blomstermakeri (SB) å hjelpe deg med!

Bryllup, bursdag eller kanskje en overraskelsesfest?

Blomster er et unikt preg ved enhver spesiell anledning. I kontrast med mange andre dekorasjoner bærer blomstene ofte en dypere mening, og skaper en atmosfære av liv der de plasseres. I tillegg er blomster en dekorasjon der personlighet og tema enkelt kan få skinne gjennom. Det er kanskje mye jobb å planlegge et arrangement. Derfor kan det å få inspirasjon til hvordan skulle pynte lokale være av god hjelp. Om du for eksempel velger å ta utgangspunkt i en blomst til borddekkingen, kan det være enkelt å finne tilbehøret raskt og enkelt, og la blomstene ta seg av “hovedansvaret” for utseende innen borddekking.

Hvordan kontakte Stavern Blomstermakeri?

Enten det er inpirasjon, handel eller hjelp du søker, er vi i Stavern blomstermakeri lette å kontakte her. Du kan også ringe oss på telefon 414 83 820, eller sende en epost til butikk@stavernblomstermakeri.no

Hvor kan jeg lese mer fra Stavern Blomstermakeri?

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille tilpassede buketter og dekorasjoner på nett? Vi har også et stort utvalg av potteplanter, krukker, tørkede blomster mm. i vår nettbutikk bywink.no.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂