Hvor får jeg tak i de beste blomstene for meg?

Blomster er velkjent blant de aller fleste av oss. De har en naturlig skjønnhet ved seg som kan gjøre selv det kjedeligste stuevinduet om til et ordentlig interiørpreg. Blomster kommer i mange ulike former og fasonger, og kan brukes til mange forskjellige tilstelninger. Det er ikke vanskelig å få tak i den dag i dag. De finnes på plantasjer, i dagligvare, på nett og i blomsterbutikker, men det finnes litt ulike grunner til å velge de ulike. Om du er på jakt etter å få kjøpt blomster i Stavern, skal vi nå skrive litt om butikkene Euroflorist, Mester Grønn og Stavern blomstermakeri (SB).

Euroflorist

Når det kommer til blomsterformidling i Europa sies Euroflorist å være markedsledende. Med et nettverk av florister i 12 land og som medlem av den internasjonale organisasjonen Teleflor International, har de mulighet til å sende blomster over hele verden. Om man bor på tvers av landegrenser og vil sende noen en gave til jul, bursdag eller kanskje på selve morsdagen, kan Euroflorist benytte seg av sitt nettverk. 

Euroflorist jobber for at det å kjøpe blomster på nett skal være så enkelt som mulig. Med tydelige bilder og beskrivelser av produktene, samt kategorier som tilbyr råd om hva de ulike blomstene passer til, blir hele prosessen både smidig og enkel. Det skal være nesten som å besøke en virkelig blomsterbutikk, bare med litt sparing av tid.

Besøk Euroflorist nettsiden her.

Mester Grønn

Mester Grønn er i Norge den aller største heleide blomsterkjeden. Den ble etablert i SKien tilbake i 1983 og har siden vokst seg til å ha over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Mester Grønn har bygget seg større stein på stein, og har hele veien lagt fokuset i all hovedsak på kvalitet. 

Ved å tilby et bredt utvalg av friske blomster hver eneste dag ønsker Mester Grønn å skape glede i de mange ulike hjem. Her treffer du hyggelig betjening med tips og råd både på telefon og i butikk for å hjelpe deg med din blomsterbestilling. For å sikre kunden friske blomster av høy kvalitet til gode priser blir produktene fraktet fra produsent til butikk helt uten fordyrende eller forsinkende mellomledd.

Besøk Mester Grønn nettsiden her

Stavern blomstermakeri

Midt i hjertet av Stavern ligger en blomsterbutikk som ikke er helt som alle andre. Eieren skriver følgende om blomstermakeriet:

“ Her er jeg så heldig å få utfolde min kreativitet både med blomster og interiør. I blomstermakeriet deler jeg gjerne av min kunnskap og lidenskap for blomster med dere. Fornyelse og påfyll av inspirasjon er viktig i min kreative hverdag. Målet er at jeg kan dele dette med deg som kunde!

I Stavern blomstermakeri tilbys det blomster både på nett og direkte i butikk. I tillegg er SB grossist av tørkede blomster som tilbys din bedrift her. Her ønsker vi å tilby veiledning og kunnskap om blomster, for å kunne gi deg nettopp de blomstene som passer deg. Blomster er ferskvare og vi ønsker å bestrebe oss så vi kommer så nær ditt valg som mulig med sesongens blomster. Blomstenes stemning ivaretas 100% og vi gjør alt vi kan for å yte gode produkter og god service.

Dette sier tidligere kunder om butikken: 

“ Dere er fantastiske, leverer alltid nydelige blomster og oppsatser, blide og koselige blomsterdamer i en blomsterbutikk litt utenom det vanlige. 

“ Her lages alt med fantasi og god omtanke. Stedet å gå når det trengs noe spesielt. Mye vakkert innenfor døren. 

Henting og levering

I butikken kan blomstene hentes samme dag som bestilt klokken 16.00, og lørdager klokken 14.30. Om det ønskes å hentes på et annet tidspunkt bes det om å spesifisere dette enkelt i bestillingsskjemaet. Blomstene kan også leveres på samme dag etter klokken 16.00 og lørdager etter 15.00. Om det ønskes andre tidspunkt kan dette spesifiseres i bestillingsskjemaet. Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bryllup og bisettelser/begravelser.

Levering er kun tilgjengelig til:

  • Stavern (t.o.m. golfbanen) – kr 65,-
  • Brunlanes (t.o.m. Tanum) – kr 85,-

Her møter du en vakker, personlig og profesjonell stemning. Besøk vår blomsterbutikk i dag eller bestill enkelt på nett.  

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  Blomster på nett kan du enkelt bestille her eller lese videre om butikken på nettsiden vår her

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂