Kategorier
Blogg

Euroflorist, Mester Grønn og Stavern Blomstermakeri

Hvordan sender jeg blomster til familie og venner i Stavern?

Her kan du bestille blomster levering til Stavern, Helgeroa og Larvik. Trykk her, eller ring oss på 414 83 820.

Blomster er velkjent blant de aller fleste av oss. De har en naturlig skjønnhet ved seg som kan gjøre selv det kjedeligste stuevinduet om til et ordentlig interiørpreg. Blomster kommer i mange ulike former og fasonger, og kan brukes til mange forskjellige tilstelninger. Det er ikke vanskelig å få tak i den dag i dag. De finnes på plantasjer, i dagligvare, på nett og i blomsterbutikker, men det finnes litt ulike grunner til å velge de ulike. Om du er på jakt etter å få kjøpt blomster i Stavern, skal vi nå skrive litt om butikkene Euroflorist, Mester Grønn og Stavern Blomstermakeri i Stavern.

Euroflorist i Stavern

Når det kommer til blomsterformidling i Europa sies Euroflorist å være markedsledende. Med et nettverk av florister i 12 land og som medlem av den internasjonale organisasjonen Teleflor International, har de mulighet til å sende blomster over hele verden. Om man bor på tvers av landegrenser og vil sende noen en gave til jul, bursdag eller kanskje på selve morsdagen, kan Euroflorist benytte seg av sitt nettverk. 

Euroflorist jobber for at det å kjøpe blomster på nett skal være så enkelt som mulig. Med tydelige bilder og beskrivelser av produktene, samt kategorier som tilbyr råd om hva de ulike blomstene passer til, blir hele prosessen både smidig og enkel. Det skal være nesten som å besøke en virkelig blomsterbutikk, bare med litt sparing av tid.

Mester Grønn i Stavern

Mester Grønn er i Norge den aller største heleide blomsterkjeden. Den ble etablert i Skien tilbake i 1983 og har siden vokst seg til å ha over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Mester Grønn har bygget seg større stein på stein, og har hele veien lagt fokuset i all hovedsak på kvalitet. 

Ved å tilby et bredt utvalg av friske blomster hver eneste dag ønsker Mester Grønn å skape glede i de mange ulike hjem. Her treffer du hyggelig betjening med tips og råd både på telefon og i butikk for å hjelpe deg med din blomsterbestilling. For å sikre kunden friske blomster av høy kvalitet til gode priser blir produktene fraktet fra produsent til butikk helt uten fordyrende eller forsinkende mellomledd.

Stavern Blomstermakeri

Midt i hjertet av Stavern ligger en blomsterbutikk som ikke er helt som alle andre. Eieren skriver følgende om blomstermakeriet:

“ Her er jeg så heldig å få utfolde min kreativitet både med blomster og interiør. I blomstermakeriet deler jeg gjerne av min kunnskap og lidenskap for blomster med dere. Fornyelse og påfyll av inspirasjon er viktig i min kreative hverdag. Målet er at jeg kan dele dette med deg som kunde!

Stavern Blomstermakeri

I Stavern Blomstermakeri tilbys det blomster både på nett og direkte i butikk. I tillegg er SB grossist av tørkede blomster som tilbys din bedrift her. Her ønsker vi å tilby veiledning og kunnskap om blomster, for å kunne gi deg nettopp de blomstene som passer deg. Blomster er ferskvare og vi ønsker å bestrebe oss så vi kommer så nær ditt valg som mulig med sesongens blomster. Blomstenes stemning ivaretas 100% og vi gjør alt vi kan for å yte gode produkter og god service. Dersom en bestilling haster ber vi deg vennligst ringe oss, så skal vi finne den beste løsningen. Vårt tlf nr: 41483820

Dette sier tidligere kunder om butikken: 

“ Dere er fantastiske, leverer alltid nydelige blomster og oppsatser, blide og koselige blomsterdamer i en blomsterbutikk litt utenom det vanlige. 

“ Her lages alt med fantasi og god omtanke. Stedet å gå når det trengs noe spesielt. Mye vakkert innenfor døren. 

Blomster bestilling: Henting

Hos oss kan du i grunn bestille blomster for henting når du ønsker, men mange ønsker å hente etter jobb. Hvis vi ikke får noe beskjed så kan blomstene hentes i butikk samme dag kl 16. Lørdager kl 14:30. Dersom du ønsker å hente blomstene på et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Det er nå også mulig for bedrifter å bestille på nett. Vi har faktura avtale med flere bedrifter, store som små, Larvik Kommune, Politi Høgskolen og Fylket. Se mer info her.

Blomster levering i Stavern, Helgeroa og Larvik

Blomstene leveres samme dag etter kl 16. Lørdager etter kl 15. Dersom du ønsker å få blomstene levert til et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bryllup og bisettelser/begravelser.

Levering er kun tilgjengelig til:

  • Stavern (t.o.m. golfbanen) – kr 65,-
  • Brunlanes (t.o.m. Tanum) – kr 85,-

Stavern Blomstermakeri og bestilling på nett

Her møter du dermed en stemning som både er koselig, personlig og profesjonell. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor, og dersom du selv søker blomster i hjem, hage eller annet, kan et møte i en blomsterbutikk være midt i blinken for deg. Besøk vår blomsterbutikk i dag eller fint bestill dem på nett.  


Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  


Blomster på nett kan du enkelt bestille her eller lese videre om butikken på nettsiden vår her.


Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂