Kategorier
Blogg

Låvebryllup i Stavern: Brekke Gård

For deg på utkikk etter noe helt spesielt og personlig

Sesongen er her; arrangement-sesongen. Den er jo praktisk talt alltid her, men det gjør den ikke lettere. Det gjør denne bloggen derimot. Enten det er fest, samling eller bryllup, vil denne bloggen gjøre deg litt klokere i valget av lokalet. I denne bloggen vil vi derfor fokusere på Brekke Gård som ligger i Stavern. Det perfekte sted for deg med sjel for gårdslivet.

Brekke Gård

Gården tilbyr utleie av låve og uteareal til ulike former for arrangementer og selskaper. Dette er en nydelig lun låve med stort areal. Her kan det settes opp bar, buffet og dansegulv og er uten tvil midt i blinken for deg som er ute etter et personlig og rustikk preg over bryllupsfesten. Utearealet er stor, og servering av mat, eller andre festiviteter for både voksne og barn er fullt mulig. Definitivt en innertier for en variert gruppe inviterte. For nærmere informasjon kan det med glede tas kontakt her.

Fint å vite om Brekke Gård

Tidligere kunder har i sosiale medier beskrevet Brekke Gård som stemningsfullt og flott. Fantastisk lokale med usjenert beliggenhet. Dette tomta er dermed full av muligheter til en fantastisk dag. For deg som er på utkikk, ta kontakt og sjekk det ut. Kanskje låvebryllup på Brekke gård blir stedet for drømmedagen.

Blomster i bryllup

Det er mange valg man skal ta under bryllupsplanleggingen. Valg av mat, lokale og gjester kan dermed sluke mye tid. Nettopp derfor ønsker vi i Stavern Blomstermakeri å gjøre hele prosessen litt enklere for deg. Nemlig ved å hjelpe deg med blomstene. Disse kan bære preg av kjærlighet, friskhet og blomstre opp et ellers enkelt lokale. Så her i Stavern Blomstermakeri, lokalisert i sentrum av Stavern, vil vi med glede lage deres blomster, på deres måte, til deres spesielle dag. Ta fint kontakt med oss her for en brudekonsultasjon.

Hvordan bestille en brudekonsultasjon hos Stavern Blomstermakeri?

Dere kan bestille brudekonsultasjonen i nettbutikken vår. Velg ønsket dato og betal enkelt med vipps eller kort. Dere kan også kontakte oss på telefon/mail for å avtale tid.

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag og et helt fantastisk bryllup! 🙂