Roselignende vidunder med Eustoma

Eustoma blomsten, i søterotfamilien, er en vakker roselignende blomst. Som følge av deres utseende forveksles de ofte med roser. De er ofte kjent under navnet Lisianthus. Blomsten er bjelle formed med flikete blader. Disse bladene er store og delikate, og holder ut lenge. Deres myke, delikate og fargede utseende fanger øyet og de egner seg godt som dekorasjon til bryllup, “babyshowers” og lignende sammenkomster. Eustoma blomsten gror i mange ulike farger, men de vanligste er rosa, blå, lilla, lavender, hvit, gul, grønn og rød. De kommer også i det som kalles bi-farger, som vil si at samme blad har to farger.

Ulike typer Eustoma

Avhengig av farge deler vi Eustoma blomsten i ulike typer, la oss ta en titt på dem.

1. Rosa Eustoma

Den rosa Eustoma planten anses å være den mest feminine av sitt slag, og er derfor best likt blant kvinner. Den er desidert det beste valget for eventer som “baby shower” og lignende.

2. Lilla Eustoma

Den lilla Eustoma planten anses å være forbundet med luksus og stolthet. Fargen forbindes også ofte med det å vise beundring. Dette er en perfekt gave til dem du er glad i for anledninger ved suksess.

3. Lavender

Lavender representerer eleganse og nåde. Den passer svært godt til beundringen av kvinneligheten. Denne er et svært godt alternativ til anledninger som morsdag, eller din mors bursdag.

4. Gul

Gul representerer gjerne håp, glede, energi, optimisme, lojalitet og latter. En god gave til nye venner for feiringen av nye vennskap du ønsker å huske.

5. Blå

Blå er en nydelig farge vi finner i naturen ved å kikke på blant annet skyene og havene. Fargen assosieres ofte med selvtillit, tillit, lojalitet og tro. Den anses også som en fredfull og forfriskende farge for kropp og sinn. Denne passer godt til dem som søker ro i en stressende situasjon, der denne planten kan bidra til å lette på stresset.

6. Hvit

Det hvite assosieres ofte med uskyld, renhet, sikkerhet og renslighet. Den hvite blomsten representeres eleganse og modenhet og passer svært godt til blant annet bryllup, men brukes også i begravelser.

7. Grønn

Grønnfargen assosieres ofte med livet, friskhet, vekst og harmoni. På et vis assosieres den også med penger. Disse er gode i situasjoner for lykke og de beste ønsker. For eksempel før en viktig prøve eller eksamen.

8. Rød

Rød er en farge for makt, men også ild og blod. Den assosieres ofte med energi, liv, fare, lidenskap, kjærlighet, lyst eller makt. Dette er den beste Eustoma blomsten i situasjoner der du ønsker å vise kjærlighet på en vakker måte.

Over er et raskt overblikk over ulike Eustoma blomster og hvordan du kan bruke dem. Lykke til!

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille blomster på nett?

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂