Kategorier
Blogg

Gratulerer med dagen💐 25 År i Stavern.

Stavern Blomstermakeri har 25 års jubileum i dag 31. Mars 2020

For 5 år siden sendte Hilde og Cecilie inn en annonse i Øp. 20 års jubileum, dette skulle feires. Kake var bestilt og her blei det dekt på til kakefest og blomster. Problemet var at denne uken for 5 år siden så var det veldig mye snø, så når bakarn kom med kaken så måtte vi grave oss fram til bilen. Dagen begynte med noen timer med måking. Du husker sikkert selv hvordan det var før, da vi fortsatt hadde mye snø i Stavern.

Så etter mye måking og flere kaker levert og noen liter med kaffe på termos så var det bare å rigge seg klar til fest og moro. Men problemet var det at ingen kom. Alle i Stavern hadde jo samme problem som oss. Alt for mye snø. Og det fortsatte å snø til langt på ettermiddagen. Men de som var på jobb fikk i hvert fall nok kake den dagen, og det fikk vi som var der hjemme også. (Har selv ikke spist kake siden).

Har du en god historie om Stavern Blomstermakeri?

Hvis du sitter på en god historie om Stavern Blomstermakeri så får du gjerne sende den til meg. Det hadde vært hyggelig å legge til noen gode historier og opplevelser til denne bloggen. Kanskje du også har noen bilder fra før. 25 år bør jo feries på en eller annen måte, og hvorfor ikke med gode historier. Send gjerne en mail til Stavernblomster@icloud.com hvis du har noe å dele til denne artikkelen.

Aprilsnar? I Stavern

Hilde har fortalt at butikken egentlig skulle åpne Lørdag 1. April i 1995. Men det kunne jo fort blitt sånn da at folk trudde at det var et Aprilsnar. Ny blomsterbutikk i Stavern, åpner 1. April, hihi. Så derfor la Hilde og Morten åpningsdagen til Fredag 31. Mars 1995.

Jubileum i Stavern

25 år i Stavern. Jeg ringte til Svigermor og gratulerte med dagen i dag. Dette er noe å feire og gratulere. Dette er noe å være stolt av, å klare å bygge opp en bedrift som holder seg levende i 25 år. Svigerfar fortjener selvfølgelig også en gratulasjons hilsen, dette har Hilde og Morten bygget opp sammen. Så jeg tipper at vi må ta med en blomst til dem etter jobb idag. Det blir i hvert fall ingen kake🙈 At Hilde og Morten klarte dette er jo jeg og Cecilie glade for i dag. For nå er vi inne på vårt andre år som eiere av Stavern Blomstermakeri.

Stolte av Stavern

Vårt jubileums år 2020 er ikke som andre år. Vi har et virus som herjer. Vi har ikke noe snø, men sol og 8 pluss grader, med litt kald vind fortsatt. Så det er en grunn til at vi ikke dekker på med kaffe og kake å inviterer inn på Fika. For i år så skal vi holde avstand og gjerne være hjemme.

Men vi er så stolte av Stavern. Her stiller vi opp for hverandre og sprer glede og omtanke. For meg som kjører ut blomster så er dette nesten som til jul, gleden av å se alle glade ansikter når vi kommer med en blomst på døren. -Her kommer vi med en hyggelig hilsen til deg, hvem er den fra? Det vet jeg ikke, må jeg svare da, men der er et hyggelig kort inni blomsten. Oj, så hyggelig at noen tenker på meg hører jeg ofte, følgt av et varmt smil. Ganske ofte får jeg en klem og slår av en prat, men nå må vi holde avstand, så ingen klemmer i 2020 på vårt 25 års jubileum.

Men vi er så stolte av Stavern. I disse tider da folk er redde, butikker stenger og ansatte må permitteres. Da kommer Stavern inn i vår butikk og handler. Ikke alltid fordi du trenger noe, men for å støtte oss og for å sende ut litt glede til noen du tenker på. Tusen takk for det!

25 Års Jubileum i Stavern

Aldri før har vi opplevd at Stavern trenger oss som i Mars 2020. Den responsen vi har fått i Mars er så fin, trygg, vakker, ja, helt underbar. Så jeg kan ikke komme på en bedre måte å feire at Stavern Blomstermakeri fyller 25 år i dag 31. Mars 2020 enn å kjøre ut alle blomsterhilsener fra mennesker som tenker på sine nære å kjære.

Nå, mens jeg sitter her å skriver, så ringer telefonen til butikken. -Hei, velkommen til Stavern Blomstermakeri. Å ettersom det normalt sett er Cecilie som svarer og nå er enn mann som svarer, så får jeg alltid følgende spørsmål. Har jeg kommer riktig? Er det blomsterbutikken i Stavern? Ja, sier jeg da med et smil på leppene:) Hva kan jeg hjelpe deg med? Jo, jeg skulle gjerne ha sendt en blomst til min far på Sjømannshjemmet. På kortet står det. Håper du har det bra. Vi er veldig gla i deg. Klem

Så tusen takk til deg der ute som har gjort det mulig for oss å ferie 25 år i Stavern.

Hjertelig Hilsen

Cecilie & Stefan

Ett svar til “Gratulerer med dagen💐 25 År i Stavern.”

Gratulerer så masse med jubileet alle sammen, både « gamle» og nye eiere🎉Kommer aldri til å svikte blomsterbutikken «vår» særlig ikke nå😊Det har alltid vært en glede å komme inn i butikken og alt jeg har kjøpt/bestilt og mottatt oppigjennom har vært 1 klasses🏆