Strå – Multitrend på 1-2-3

Nettbutikk
Blomsterbestilling
Kontakt Oss
Registrer konto

Ta del i trenden helt enkelt sammen med oss

Strå er flotte å bruke som dekorasjon eller interiør. Pampas omtales som sesongens it-plante – og det må vi si oss helt enig i. Disse stråene er fantastiske å bruke i buketter, i vaser, liggende, stående eller helt alene. De er virkelig superpopulære. 

Pampas strå nettbutikk

Som det meste annet i dag, finnes det et bredt utvalg av pampas strå i nettbutikk. Noen av disse er for eksempel:

 • Pampas Naturell
 • Pampas Bleket
 • Farget Pampas
 • Ulike lengder på stilk og blomst
 • Mini Pampas
 • Reed

Pampas strå pris

Pampas strå kjøpe. Pampas plante er det flere steder du får tak i. Hos Stavern Blomstermakeri er Pampas strå tilgjengelig både i butikk og på nett. Pampas strå på nett finner du lenken til her: https://stavernblomstermakeri.no/produkt/pampas/

Hvor får du kjøpt tørket strå?

Pampas strå kjøpe. Dette får du gjort flere steder. 

 1. På nett hos Stavern Blomstermakeri: https://stavernblomstermakeri.no/nettbutikk/
 2. I butikken i Stavern
 3. Illums
 4. Home & Cottage

Hvordan tørke strå?

Tørke strå. De kan tørket enkelt ved bruk av luft. Dette vil tørke dem for fuktighet og gi dem et evig resultat. Best tørket ved å henge dem opp ned. Få det helt perfekt og enkelt kjøpt i butikk. Enten på Stavern blomstermakeri’s nettsider eller i butikken. 

Strå i vase: våre mest populære

Typer strå. 

 • Pampas
 • Lagurus
 • Reed Pampas
 • Mini Pampas
 • Black Wisp 
 • Phalaris

Her finner du en link til vårt utvalg: https://stavernblomstermakeri.no/nettbutikk/

Pampas strå interiør

Pampas interiør er en populær trend akkurat nå. Tørket strå, strå i vase, pampas bukett, tørket bukett og lykkeblomster i høy vase er det som utgjør en pampas heaven. Det fantastiske med denne trenden er at den er både enkel å gjennomføre, samtidig som den ser enormt glamorøs ut, uten at det trenger å koste for mye!

Sjekk ut mer her: https://stavernblomstermakeri.no/nettbutikk/

Ekte, naturlig og nydelig 

Vårens store trend er ikke uvanlig allerede spådd. Nå som det blir lysere, grønnere og vekster på nytt spirer frem ønsker vi ofte å få litt mer farge i hjemmet er dette en fantastisk mulighet til å benytte en haug med farger. De trenger lite vedlikehold og kan stå fint alene, eller i miks med andre tørkede blomster, og de friske som for eksempel kan bli nydelig pynt til hytteveggen. 

Lagurus strå

Lagurus strå er nok en fantastisk type strå. Disse går også under tørket lagurus, forbindes med pampas strå, tørkede blomster, harelabber strå og tørkede strå. Disse er nydelige å ha i vaser, sammen med friske blomster eller andre tørkede blomsterarter. 

Du kan helt enkelt få tak i lagurus strå nettbutikk ved hjelp av denne linken https://stavernblomstermakeri.no/produkt/lagurus/. Eller så er du mer enn velkommen til å besøke oss på vår blomsterbutikk her i hjertet av Stavern. 

Vase

I vår butikk selger vi ikke bare blomster, men har fokus på det helhetlige interiør. Du kan få god hjelp til å designe blomster og buketter, og får kjøpt det du trenger av krukker, vaser og annen fantastisk pynt. For eksempel høy smal vase og vase med huller til blomster.

Vi håper du vil komme innom oss, eller besøke oss på vår nettbutikk. For mer informasjon og inspirasjon sjekk gjerne ut vår blomster blogg ved å bruke denne linken https://stavernblomstermakeri.no/blogg/

Bildeblogg

Dette finner du informasjon om i denne bloggen (emneknagger):

Pampas stra

nordiske hjem Stavern

Pampas stra pris

Pampas stra kjpe

trket stra

multitrend butikk

multitrend dørmatte

mester grønn

stra i vase

pampas stra inerir

lagurus stra

kremmerhuset plante 

hvordan så pampasgress 

harelabber stra 

vase 

Våre bestselgere akkuratt nå:

Lukk
Lukk

Logg inn

Lukk

Handlevogn (0)

Cart is empty Ingen produkter i handlevognen