Kategorier
Blogg

Blomstersky

La de nydelige blomstene sveve

Blomstersky er en nydelig “sky” eller stor samling av blomster. Dette kan være den perfekte bakgrunnen for ethvert vennine-, familie- eller babybilde fra den spesielle sammenkomsten og gir et friskt og levende utseende til lokalet. Dekorasjon er ikke lenger et problem, og dersom du søker et litt nytt, moderne og spennende utseende til veggen er dette midt i blinken.

Pynt opp med en blomstersky

En blomstersky kan også helt enkelt være med på å pynte opp en “kjedelig” vegg eller være med på å skape noe helt nytt og innovativt for en spesiell anledning. Se for deg at du skal feire bursdagen din. Siden det nå endelig begynner å by seg mot sommeren igjen ønsker du å gi anledningen et forfriskende og levende tema. Sommerfest. Dersom du ønsker å skape et selskap fylt av helhet, friskhet og skjønnhet, kan en blomstersky være perfekt. Match skyen med blomstene på bordet, i buketter eller kranser, og skap et nydelig selskap fullt av nydelige blomster.

Det perfekte bilde

Samtidig som en blomstersky er det perfekte dekor, kan den også være den perfekte bakgrunnen for et bilde. Enten det er med familie, venner eller andre kan dette være akkurat det en instagramfeed eller snapchat streaken trenger. Kanskje dette til og med kan være årets blomstrende julekkort?

Kan jeg leie en blomsersky?

Da en blomstersky er en svært stor og kostbar samling av blomster, kan det bli noe økonomisk utfordrende å kjøpe dette. Derfor tilbyr Stavern blomstermakeri blomsterskyer til leie! Kontakt oss for mer informasjon.

Hvordan kan jeg kjøpe blomster i Stavern?

Stavern Blomstermakeri selger sine blomster gjennom nettbutikken bywink.no. Her finner du et stort utvalg av potteplanter, dekorasjoner, terracottapotter, krukker, tørkede blomster med mer.

Ønsker du å sende blomster, kan du gå til vår blomsterbestilling for å bestille tilpassede buktter med kort og levering.

Foretrekker du heller å handle i butikk, er du velkommen til vår butikk i Stavern. Du finner oss sentralt i Stavern, mellom Pumpeparken og bensinstasjonen.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂