Kategorier
Blogg

Floriss, Interflora og Stavern blomstermakeri

Behov for blomster i Stavern?

Vi kjenner nok alle til dem; blomstene. Nydelig utseende, vakker duft og virkelig det perfekte eksempelet på den naturlige skjønnhet. De kan vokse inne, ute, om sommer eller vinter, og være blå, grønne, rosa – eller bare helt hvite. Blomster er selve tegnet til liv, men også en måte å si farvel til det på. De kan være akkurat det du ønsker, når du trenger det. Om du ønsker å kjøpe blomster i Stavern finnes det flere alternativer. De kan både fåes i butikk og på nett. Her har du dermed flere alternativer til butikk. Blant disse finner vi Floriss, Interflora og Stavern blomstermakeri.

Floriss Stavern

Floriss navnet kommer fra romerske Flora og greske Khloriss.
“ Disse to blomstergudinnenes lidenskap for blomster har helt tydelig smittet over på oss som jobber i Floriss. Vi har nemlig bare én ting på hjernen: blomster, blomster, blomster! Hvordan velge dem ut, hvordan sette dem sammen, hvordan få dem til å leve lengst mulig og ta seg best mulig ut. For blomsterelskere er kun det aller beste godt nok. Derfor legger vi like mye tid ned i å finne gode leverandører, som vi bruker på stell og dekorasjoner og salg.

Interflora Stavern

Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon grunnlagt i 1908. De har over 55 000 blomsterbutikker i ca. 130 land og står klare til å formidle blomsterhilsen.

“I Norge består Interflora av ca 400 blomsterhandlere. Vi er tilsluttet Interflora Inc., verdens største blomsterleverandører. Interflora er eiet av blomsterhandlerne selv, og det betyr at de selv bestemmer hvordan organisasjonen skal drives. Administrasjons og servicekontoret Interflora Norge SA holder til på Billingstad i Asker.
Interflora arbeider sammen med Norsk Blomsterhandlerforbund om utviklingen av blomsterdekoratørfaget. Som blomsterdekoratør er det ikke bare binderiet som teller, men også det å kunne drive butikk på en forsvarlig måte, både økonomisk, markedsførings- og ledelsesmessig. Sammen har NBF og Interflora derfor utviklet en rekke kurs og opplæringstilbud for medlemmene.

Blomster i Stavern: Stavern Blomstermakeri

I stavern finner vi en nydelig blomsterbutikk ved navnet Stavern blomstermakeri. Eier skriver følgende:
“ Her er jeg så heldig å få utfolde min kreativitet både med blomster og interiør. I blomstermakeriet deler jeg gjerne av min kunnskap og lidenskap for blomster med dere. Fornyelse og påfyll av inspirasjon er viktig i min kreative hverdag. Målet er at jeg kan dele dette med deg som kunde!
Med Stavern Blomstermakeri kan du både bestille blomster på nett, eller kjøpe dem direkte i butikk.

Sosialt møte

Det er kanskje noe selvsigende, men like viktig å understreke. Om man velger å kjøpe blomster direkte i butikk, opplever man et sosialt møte ved kjøpet. Her kan man få veiledning og kunnskap om blomster, og enkelt finne det du er på utkikk etter. I tillegg kan et slikt møte være positivt for den som ikke er så glad i nettet eller liker best å se og kjenne på varen man kjøper før selve kjøpet.

Stavern Blomstermakeri

Blomster på nett sparer tid

Ved å bestille blomster på nett, kan du enkelt spare mye tid. I tillegg finnes det i dag mye god informasjon om produktene på nettsiden, samt i noen tilfeller anmeldelser fra tidligere kunder, og det gjør det dermed enklere å vite hva du får før du bestiller. Dermed kan blomster på nett være supert for deg som ønsker å spare, eller rett og slett ikke har, tid. I dag kan du enkelt bestille blomster på nett og sms og betale med Vipps. Har du testet ut vår nye Ekspress bestilling på SMS? Funker kun på mobil, men er et populært tilbud for dem som ønsker å bestille for rask avhenting.

Kjent interiør- og blomsterbutikk i Stavern

En annen faktor i å bestille blomster på nett er dersom du allerede kjenner butikken du bestiller fra. Dette kan gjøre det både tryggere og lettere for deg. Stavern Blomstermakeri er av de forhandlerne som tilbyr slikt.

Stavern Blomstermakeri

Dette sier kundene

“ Dere er fantastiske, leverer alltid nydelige blomster og oppsatser, blide og koselige blomsterdamer i en blomsterbutikk litt utenom det vanlige.

“ Her lages alt med fantasi og god omtanke. Stedet å gå når det trengs noe spesielt. Mye vakkert innenfor døren.

Blomstene

Blomster er ferskvare, så dersom en blomstersort eller to ikke kan skaffes, bestreber vi oss på å komme så nær ditt valg som mulig med sesongens blomster. Stemningen i blomstene ivaretas 100%,  men vi kan ikke garantere at det alternativet du har valgt vil se nøyaktig ut som tidligere leveranser. Dersom en bestilling haster ber vi deg vennligst ringe oss, så skal vi finne den beste løsningen. Vårt tlf nr: 41483820

Kan jeg bestille blomster og hente selv?

Hos oss kan du i grunn bestille blomster for henting når du ønsker, men mange ønsker å hente etter jobb. Hvis vi ikke får noe beskjed så kan blomstene hentes i butikk samme dag kl 16. Lørdager kl 14:30.

Dersom du ønsker å hente blomstene på et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Det er nå også mulig for bedrifter å bestille på nett. Vi har fakturaavtale med flere bedrifter, store som små, Larvik Kommune, Politi Høgskolen og Fylket. Se mer info her.

Blomsterlevering i Stavern, Helgeroa og Larvik

Blomstene leveres samme dag etter kl 16. Lørdager etter kl 15. Dersom du ønsker å få blomstene levert til et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bryllup og bisettelser/begravelser.

Levering er kun tilgjengelig til:

  • Stavern (t.o.m. golfbanen) – kr 65,-
  • Brunlanes (t.o.m. Tanum) – kr 85,-

Stavern Blomstermakeri og bestilling på nett

Her møter du dermed en stemning som både er koselig, personlig og profesjonell. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor, og dersom du selv søker blomster i hjem, hage eller annet, kan et møte i en blomsterbutikk være midt i blinken for deg. Besøk vår blomsterbutikk i dag eller fint bestill dem på nett.

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.

Blomster på nett kan du enkelt bestille her eller lese videre om butikken på nettsiden vår her.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂