Kategorier
Tørkede Blomster

Lykkeblomster

Blomstene som bevarer lykken

Lykkeblomster er et kallenavn for de berømte tørkede blomstene. Kjært barn har mange navn, og disse er blitt en klar favoritt blant flere medlemmer av samfunnet. Om ikke disse langvarige blomstene kjøpes av fordel for økonomien, bidrar de i tillegg en nydelig duft til ethvert rom, og er et nydelig dust dekor. Disse kan også brukes til fordel for helsa i medisiner og skjønnhetsprodukter, eller som potpurri og pynt på kort og i lys. Lykkeblomster bringer derfor mye glede med seg, og kan brukes til litt av hvert, og her kommer vi med noen eksempler på fordeler.

Rosa blomster til rosabloggen

Du har nok hørt om dem, lest om dem eller sett dem; rosabloggerne. De blogger om sminke, skjønnhet og fantastiske produkter hver eneste dag. Selv om mange kanskje opplever å føle at det er mye tørrprat, har de noen poeng. For eksempel er det mange som blogger om stil og interiør, og dermed også lykkeblomster. Enten det er for å pimpe opp stua eller krydre instagramfeeden er disse lykkebringerne en 10 av 10 på vår skala. Rosa duse farger som passer inn i mer sterile hjem. Men for dem som ikke liker Rosa Lykke Blomster finnes det mye annet i dag. 

Produkter

Stavern blomstermakeri tørkede blomster er grossist av de nydelige lykkeblomstene. Les mer om dette på nettsiden her. Link til noen av våre andre produkter finner du nedenfor:

Har du brukt tørkede blomster til noe annet enn det som står i bloggen, eller har noen spørsmål knyttet til lykkeblomster – legg igjen en kommentar! 😀

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille blomster på nett

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂