Kategorier
Blogg

Juleaktiviteter

Jul hos Stavern Blomstermakeri

Desember er ofte en måned full av tradisjoner og oppgaver. Likevel er for mange det aller viktigste å få kvalitetstid med sine kjæreste. For selv om været er kaldt og snøen daler ned, gjør ikke dette at aktivitetslisten blir noe mindre spennende – tvert imot! Julen er den perfekte høytiden for litt ekstra familietid. Kanskje du til og med skulle tatt kontakt med en gammel kjenning? Uansett om det er med familien, venner eller andre, kommer det her noen tips til juleaktiviteter du kan gjøre i julen både hjemme, på jobb, på skolen og andre steder. 

Ute: tur og ski

Det snør, det snør – eller regner eller skinner. Uansett vær er juletiden en helt fantastisk tid å få fram tur-mennesket i deg. Juleværet er både variert og flott, og turer kan brukes til å se mer av vår flotte natur og utveksle noen gode samtaler. I tillegg kan man som mange vet ta på seg et par typiske norske ski, og ta seg en glidende tur med vakre omgivelser. En super del av juleaktiviteter som passer glimrende både med familie og venner.

Hjemme: gaveinnkjøp eller gavelaging

Med venner og kjente kan gavehandel eller laging være en fin aktivitet. Ved å gjøre dette med noen av de du kanskje ikke er aller mest rundt, gjør dette det lettere for deg å finne gave til dem, samtidig som du kan få tips og råd fra nye kanter. Kanskje du i år skal gå for cookie-jar til venninna som digger kaker, eller kanskje massasje gavekort til ham?

Hjemme: bakst

Denne godt kjente aktiviteten er en flott mulighet til å samle flere på en gang. Sammen kan man produsere masse god bakst som holder jula ut, og passer perfekt å ta med som vertskapsgaver eller sette frem til gjestene.

Jobben, skolen etc.: DIY

“Do It Yourself”, eller gjør det selv, er blitt en godt kjent aktivitet blant mange. For å gjøre denne aktiviteten enklere kan vi i Stavern Blomstermakeri anbefale å bruke tørkede blomster i produksjonen av de vakreste julegavene. Vi har et bredt utvalg å velge blant, så det er bare å sjekke ut våre nettsider, eller komme innom i butikken for råd og hjelp. 

Bestill blomstene i november, og nyt i desember. Enkelt og greit rett her. Perfekt som julegave til både familie og venner. Dersom du bestiller dem nå, kan du velge den dagen i desember du ønsker dem klare til. God jul fra oss i Stavern Blomstermakeri!