Kategorier
Blogg

Julegaver på budsjett

Hos Stavern Blomstermakeri

Julen er både koselig og full av hyggelige tradisjoner. Likevel er den også for veldig mange av oss svært kostbar. Julen handler om å gi, men for mange ligger det en større verdi i tanken bak en gave, enn bare i prislappen. For deg som ønsker å holde budsjettet litt lavt og vil gi en gave med et litt mer personlig med litt liv, kan blomster hos Stavern Blomstermakeri være ditt svar denne julen. Kom innom vår butikk for tips og råd, eller bestill enkelt på nett. Her gir vi deg en liten oversikt over hvilke juleblomster du kan få tak i på budsjett hos oss.

Svibel

Svibel med mose rundt er en flott klassiker til julen. Denne passer perfekt som for eksempel en enkel vertinnegave, eller en liten gest du ønsker å gi noen i julen. Denne koselige planten lukter godt, og kan fås kjøpt hos oss for cirka 55 kroner. 

Azalia 

Azalia er nok en klassiker i julemånedene. Denne er flott med innpakning og gjerne et par kongler. Denne er ikke så verst i pris slik som Svibel, men dette varierer med størrelsen. 

Amaryllis

En amaryllis er nydelig å gi i gave nå til jul. En søt liten mini amaryllis koster omtrent 105 kroner og er vakker til både rom, bord og annen pynt. 

Tulipan

En bukett av tulipaner er heller ikke super kostbart. En stor og fin bukett koster mer, men er heller ikke på den mest kostbare siden. 

Dette kan være billige julegaver til familie, og billige julegaver som er tilgjengelig på nett. Vi oppfordrer til å forhøre deg med din blomsterforhandler når det omhandler budsjettet ditt. Dette er kreative julegaver som kan passe for mange, billige og lure julegaver som kan tilpasses mange. Bestill blomstene i nå, og nyt i desember. Enkelt og greit rett her. Perfekt som julegave til både familie og venner. Dersom du bestiller dem nå, kan du velge den dagen i desember du ønsker dem klare til. God jul fra oss i Stavern Blomstermakeri!