Kategorier
Blogg

Blomster på nett

Hvorfor velge blomster på nett?

Vi kjenner nok alle til dem; blomstene. Nydelig utseende, vakker duft og virkelig det perfekte eksempelet på den naturlige skjønnhet. De kan vokse inne, ute, om sommer eller vinter, og være blå, grønne, rosa – eller bare helt hvite. Blomster er selve tegnet til liv, men også en måte å si farvel til det på. De kan være akkurat det du ønsker, når du trenger det, men så kommer spørsmålet: hvordan skal man bestille dem? Nett eller i en blomsterbutikk? Under kommer noen fordeler med å bestille blomster på nett.

Sparer tid

Ved å bestille blomster på nett, kan du enkelt spare mye tid. I tillegg finnes det i dag mye god informasjon om produktene på nettsiden, samt i noen tilfeller anmeldelser fra tidligere kunder, og det gjør det dermed enklere å vite hva du får før du bestiller. Dermed kan blomster på nett være supert for deg som ønsker å spare, eller rett og slett ikke har, tid.

Kjent butikk

En annen faktor i å bestille blomster på nett er dersom du allerede kjenner butikken du bestiller fra. Dette kan gjøre det både tryggere og lettere for deg. Stavern blomstermakeri er av de forhandlerne som tilbyr slikt.

Blomsterbutikk Stavern

I stavern finner vi en nydelig blomsterbutikk ved navnet Stavern blomstermakeri. Eier skriver følgende:

“ Her er jeg så heldig å få utfolde min kreativitet både med blomster og interiør. I blomstermakeriet deler jeg gjerne av min kunnskap og lidenskap for blomster med dere. Fornyelse og påfyll av inspirasjon er viktig i min kreative hverdag. Målet er at jeg kan dele dette med deg som kunde!

Dette sier kundene

“ Dere er fantastiske, leverer alltid nydelige blomster og oppsatser, blide og koselige blomsterdamer i en blomsterbutikk litt utenom det vanlige.

“ Her lages alt med fantasi og god omtanke. Stedet å gå når det trengs noe spesielt. Mye vakkert innenfor døren.

Blomstene

Blomster er ferskvare, så dersom en blomstersort eller to ikke kan skaffes, bestreber vi oss på å komme så nær ditt valg som mulig med sesongens blomster. Stemningen i blomstene ivaretas 100%,  men vi kan ikke garantere at det alternativet du har valgt vil se nøyaktig ut som tidligere leveranser. Dersom en bestilling haster ber vi deg vennligst ringe oss, så skal vi finne den beste løsningen.

Henting

Blomstene kan hentes i butikk samme dag kl 16. Lørdager kl 14:30. Dersom du ønsker å hente blomstene på et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet.

Levering: Bestill her.

Blomstene leveres samme dag etter kl 16. Lørdager etter kl 15. Dersom du ønsker å få blomstene levert til et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bryllup og bisettelser/begravelser.

Levering er kun tilgjengelig til:

  • Stavern (t.o.m. golfbanen) – kr 65,-
  • Brunlanes (t.o.m. Tanum) – kr 85,-

Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor, og dersom du selv søker blomster i hjem, hage eller annet raskt og enkelt uten tid til å reise innom en blomsterbutikk, kan blomster på nett være perfekt for deg.

Vil du lese mer om blomster?

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Blomster på nett kan du enkelt bestille her.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂