Kategorier
Tørkede Blomster

Tørkede blomster til dekorasjon

Ypperlig valg til vase, vegg og mer

Tørkede blomster med blanding av fine farger og unik tekstur passer svært godt innen dekorasjon. Selv om de er tilgjengelige hele året, øker deres betydning i vintersesongen når friske blomster ikke er like vanlige og tilgjengelige. De er alltid mulig å få tak i, så her kommer en oversikt over hvordan disse blomstene kan brukes innen dekor.

Tørkede blomster i vase

Vakre vaser er ofte plassert på spisebord eller i salonger, mens andre liker å ha dem i egne soverom. Her kan blomstene øke sjarmen rundt vasen din. Dette kan gjøres ved å for eksempel plassere noen store blomster ytterst og mindre blomster i midten av vasen. Om det er en større vase og det er plass igjen, kan man også legge til bregner eller linfrø – og vipps har du en nydelig bukett av tørkede blomster.

Krans av tørkede blomster

Kranser er vakre arrangementer av blomster, typisk i form av en ring. Disse brukes ofte på spesielle anledninger som bryllup og i julen. Slike kranser kan bestilles ferdige fra en blomsterbutikk, eller kan lages selv hjemme. Det du trenger for å lage denne er halm eller styrofoam, noen blomsterpinner, wire av 0,0285 diameter, lim og tørkede blomster eller andre urter som du vil legge til i kransen.

Neste trinn er å forme disse blomstene, bladene eller kjeglene til en base ved hjelp av pinner eller lim der det er nødvendig. Denne skal være rund eller den formen du selv har valgt. Nå er kransen klar til bruk og kan henges på vegg eller lagres til en spesiell anledning da den ved bruk av blomstene vil holde lenge.

Veggdekorasjoner

Når det kommer til veggdekorasjoner fungerer tørkede blomster helt fantastiske. Disse gir et fascinerende utseende og kan også dekorere de allerede hengende fotorammene for å pynte opp litt ekstra.

Stearinlys med tørkede blomster

Hvis du vet hvordan du lager stearinlys, kan du også bruke blomstene i disse. Du kan legge til disse blomsterbladene i stearinvoks og la dem tørke, og vil definitivt oppnå et både fascinerende og vakkert utseende.

Tørkede blomster til kroppspleie

Hvis du er en herbalist og tilbereder urtebad for folk, er tørket blomster det beste alternativet for deg. Duften av de tørkede blomstene er fascinerende, og kunden vil definitivt føle seg avslappet med den vakre dekorasjon-effekten som produseres av blomstene, samt deres effektivitet selv i tørket tilstand for eksempel i et urtebad.

Vakre brevputer

Hvis du er en person som elsker å skrive brev til dine kjære, kan du bruke dem til å dekorere papirene. Det eneste du vil trenge er lim og en pensel. Lim på siden, dryss tørkede blomster og spre dem ved hjelp av pensel. La dem tørke en stund og sjekk de endelige resultatene, og du vil få en vakker brevpute.

Potpurri med tørkede blomster

Potpourri er blandingen av disse blomstene med noe fikserende og der luktene plasseres i en bolle. Fiksativet brukes til å gjøre duften av tørkede blomster langvarig. Denne potpourri plasseres i rom for å gi den nydelige aromaen av disse.

Tørkede blomster i bryllup

Om du er allergisk mot friske blomster, og ikke ønsker kunstige, kan blomstene være helt fantastiske til bryllupet. Du kan bestille disse bryllupsbuketter på nettet eller kan få dem ved å besøke en nærliggende blomsterhandler som jobber med disse blomstene.

Vi kan bruke tørkede blomster i dekorasjon til mange ting. De er nydelige innen dekor. Blomster og planter behøver ikke være friske for å være fine. La dem stå – og la gleden vare. Det kan anses som en noe mer sær og poetisk utredning av den botaniske trenden. Disse passer perfekt for de som er glad i de mer duse og støvete fargenyansene, og opptatt av bærekraftighet. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor.

Hvor kan jeg kjøpe tørkede blomster på nett?

I vår nettbutikk, ByWink.no, har vi et bredt utvalg av tørkede blomster. Vi har blant annet Banksia, Hortensia / Hydrangea, Pampas, Protea, tørkede blomsterbuketter, Brudeslør / Gypsophila Paniculata, Ruscus, Brooms, Helecho og mye mer. Vi har også et stort utvalg av terracotta-potter og annet interiør.

Stavern Blomstermakeri

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille blomster på nett?

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂