Kategorier
Blogg

Lykke Blomster, Glade Rosa Blomster

Hva er Lykke Blomster?

Lykke blomster er:

  • Blomster som viser lykke og lekenhet.
  • Tørkede Blomster
  • Blomster med sterke lyse farger, som Rosa Blomster.
  • Et symbol på eleganse og skjønnhet.

Ulike Lykke blomster:

Hva er Lykke Blomster? Blomster er det perfekte symbolet på eleganse og skjønnhet. På blomstenes språk formidler den rosa fargen alltid budskapet om kjærlighet, omsorg, friskhet, nåde, tilbedelse, lidenskap og lykke. De glade rosa blomstene, Lykke Blomster, er navngitt fordi de viser lykke og lekenhet. Våre Lykke Blomster eller Rosa Lykke Blomster som noen sier, inkluderer de tørkede blomstene som Pampas, Avena havre, Lagurus, Brudeslør, Havre osv. Du kan lett bli overrasket av de tørkede blomstene, disse rosa blomstene er i trenden. Disse blomstene som ofte er rosa eller med duse gråtoner er ofte importert fra Kina og kan leveres året rundt. Lykke Blomster er for tiden meget populære blant bloggere og influencers, noe som er veldig positivt for oss alle da de hjelper oss å vise frem blomstene i sine hjem og hager.

Når bruker vi Lykke Blomster

Lykke Blomster er valget for spesielle anledninger, som spesielt bryllup. Men hvis du gror de i hagen viser de grasiøst sin unikhet. En blomstereng med naturlige grå duse Lagurus er ganske vakkert å se på. Vi har selv testet å gro ulike blomster hjemme i år og mye av det har vi brukt i buketter og dekorasjoner. Mest for moro skyld, blir ikke store avlingene:) De rosa blomstene eller lykke blomster med knæsje farger passer for det meste til fest, spesielt for nyfødte babyer og baby showers. Arrangementsansvarlige foretrekker i dag å bruke disse rosa lykke blomstene i arrangementene sine. Flere av årets bryllup har hatt de rosa blomstene i bryllupsbukettene sine. Bryllupstrend? Jeg kan ikke si at det har vært en direkte bryllups trend i år, men mer en trend for å pynte opp hjemme og sette litt farge på omgivelsene. Vi har brukt mye tørkede Pampas i kombinasjonen med prydgress, mini pampas og broom bloom. Dette vil se fantastisk ut og gir en glad og fargerik dekorasjon. Gjerne i en stor vase eller urne.

Vakker Lykke Bukett levert til en Mamma som fikk en nydelig liten jente Baby:)

Arrangementsplanlegging

Festligheter som en Baby Shower, avskjed eller en annen spesiell anledning kan feires med Lykke Blomster. Hvis du ikke er interessert i noen spesifikk blomst, kan du blande de forskjellige blomstene og stråene. Det er mange elegante måter å innlemme blomster i festen. Hvis du skal arrangere en fest for de nye babyene eller bursdagen din, bruk gjerne rosa lykke blomster, havre stilker og noen grønne blader. Med disse kan du enkel pynte gaver og bord.

Hjemmedekorasjon

I år har vi virkelig begynt å bruke de tørkede blomstene, vi har fyllt opp glade lykke blomster i potter og vaser. Tørkede blomster i hus og heim ser elegant ut. Sett et enkelt strå i vasen og utsikten vil være vakker. Du vil elske den lette følelsen av de myke pampasene rundt deg. Tørkede blomster fungerer også bra til badene, sidebordene og midtpunktene. I motemagasiner, blogger og på bilder på Instagram ser du oftest enkle strå med flotte vaser, det ser elegant og stilig ut. For noen blir det litt for moderne, eller stramt, men nå finnes det så mange ulike fine tørkede blomster sorter som garantert passer for deg også. Hvis Lykke Blomster ikke er helt for deg så se litt på andre blomster. Nå er sesongen for Hydrangea/Hortensia, tørket Artisjokk med ulike farger, Palmeblader, Lavendel og Banksia for å nevne noen. Den beste fordelen ved å bruke tørkede blomster er at de ikke trenger ekstra pleie for å vedlikeholde dem, men det er viktig å følge litt med likevel, noen tåler ikke å stå i trekk i vinduet eller i direkte sterkt sollys. Men en sak er sikkert, det er at de står så lenge du ønsker.

Synes du at det er interessant med Tørkede Blomster. På våre nettsider kan du få litt mere inspirasjon. Der kan du blant annet se noen av våre kranser som vi har laget med tørkede blomster. https://stavernblomstermakeri.no/nettbutikk/

Vi kjøper alle våre Tørkede Blomster fra SB Tørkede Blomster og hvis du driver butikk selv så kan du ta kontakt med dem. www.TorkedeBlomster.no