Pampas

Nettbutikk
Blomsterbestilling
Kontakt Oss
Registrer konto

Eleganse-gresset 

Den flotte blomstrende planten fra Sør-Amerika er den siste tiden blitt en kjendis blant blomsterelskerne. Cortaderia selloana, ofte kjent under navnet Pampas Grass er høyt, elegant gress som vokser tett med slanke blader, perfekt til som interiør. Det finnes omtrent 25 arter i slekten Cortaderia, og bladene vokser normalt i en slags blågrønn farge, i enkelte tilfeller også sølvgrå. 

Dyrking 

Pampas gress er en tilpasningsdyktig plante, og vokser i brede variasjoner innen miljø og klima. Noen steder i verden blir Pampas Grass sett på som ugress (Florida, California, Hawaii og Spania). Andre steder i områder som USA beskytter den slanger og gnagere, og den er til og med forbudt for salg og videre planting i enkelte områder av verden.

Bruk av de tørkede strå 

Pampas grass, Cortaderia selloana, de tørkede strå, er en fortryllende og bruksmart plante. Disse kan blant annet brukes til å gi mat til beitedyr, men er mer typisk brukt innen dekor. Når de er tørket, blir de fjærete blomsterhodene helt nydelige i mange ulike blomsteroppsatser og buketter. Planten er også fin alene, og kan brukes til blant annet bordpynt, innramming eller potpurri. Når Pampas Grass er i tørket tilstand vil den minne utrolig om slik den så ut før den ble tørket ut, men nå vil den vare evig. Disse nydelige stråene kan helt enkelt bestilles her

Har du noen spørsmål eller innspill, vil vi gjerne få ta imot din henvendelse her. Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille blomster på nett

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂

Våre bestselgere akkuratt nå:

Lukk
Lukk

Logg inn

Lukk

Handlevogn (0)

Cart is empty Ingen produkter i handlevognen