Kategorier
Blogg

Butikk i Stavern i disse COVID19-tider:

Sikker shopping i disse COVID-19 tider.

Vi har med sikkerhet måttet endre våre liv og våre daglige rutine. Nesten alle land har brukt politisk nedstenging for å unngå overbefolkede samlinger og overdreven risiko for spredning av virus. Likevel må folk gå ut for å handle sine dagligvarer, noe som ikke kan unngås. Så i denne artikkelen vil vi foreslå noen shopping strategier for folk som ønsker å finne måter å handle i covid19 med liten risiko.

Følgende trinn kan være en veileder for sikker shopping i løpet av denne pandemien.

Shopping i Stavern

1. Plan for shopping i covid19:

Det første trinnet for sikker shopping i våre butikker i Stavern er å lage en plan. For dette må du lage en liste over varer du vil kjøpe. På denne måten kan du begrense oppholdet ditt i butikken. Jo mindre tid du bruker i butikken, vil minimere risikoen for at du kommer i kontakt med flere mennesker eller virus.

2. Beste tid for shopping:

I vår butikk i Stavern, Stavern Blomstermakeri, har vi tatt ut en liste på når det er minst folk i butikken. Dette er en generell liste, men kan være greit å tilpasse seg til. Hos oss er det som regel litt færre kunder klokka 11-12 og 13:30-14:30.

Det er beregnet ved datainnsamling fra butikker at morgenen er den beste tiden for shopping i covid19 men hos oss i butikken i Stavern så har vi som regel mye kunder som kommer når vi åpner kl 10. Men sen roer det seg som regel igjen rundt kl 11. Så det er bedre å sjekke den mest passende tiden for shopping før du drar ut.

Men husk at du kan ringe å bestille blomster som du kan hente. Flere av våre kunder ringer å bestiller og henter ila kort tid. Ring Stavern Blomstermakeri på tlf: 414 83 820 eller bestill enkelt og betal med Vipps på våre nye nettsider.

3. Bestill online:

I løpet av denne pandemien er det beste alternativet å være hjemme så mye som mulig. Så shopping på nettet er det beste alternativet, de fleste butikker tilbyr online shopping og levering av varene rett utenfor døren. Alt du trenger å gjøre er å gå til nettstedet til nærmeste butikk eller deres Facebook-side. Finn de nødvendige varene på nettstedet og bestill. På denne måten kan du få de nødvendige varene og sikre din sikkerhet hjemme. Du kan enkelt bestille blomster i vår butikk på nett, vi leverer hjem til deg eller til noen du er glad i. Bestill enkelt her, nå også mulig med enkel utsjekk med Vipps.

4. Ring for å hente:

En samtale om å hente er en annen flott mulighet for deg som ikke vil tilbringe tid inne i butikken. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss for å avtale hva du ønsker deg. Du kan jo nå betale med vipps. Vårt Vipps nummer er 534790 hvis du vil lagre det i Vipps appen din. Da har du mulighet å til å hente varene utenfor butikken og når du kommer dit, kan vi overlevere alle varene i kjøretøyet ditt. Dette er en annen praktisk måte å handle på i COVID19. Vi har siden Mars levert mange blomster direkte til bilene som står å venter utenfor. Dette har funket veldig bra. Ring oss på tlf: 414 83 820

5. Hvordan handle trygt?

Selv etter at du har valgt den kloke tiden for shopping og har gjort alle forebyggende tiltak, er det få trinn du må følge for å være trygg hvis det er nødvendig å handle. Følg våre 9 punkter her under for å handle tryggest mulig.

Hvordan handle trygt i Stavern Blomstermakeri under covid19?

1. Bruk en maske:

Før du går ut må du kontrollere at du har en maske på, det vil begrense kontakten til viruset hvis det er i luften. Forskningen sier at viruset sprer seg fra luftdråper som frigjøres fra nysing eller hoste av menneskene som har viruset. Det anbefales også å ikke berøre munnen eller øynene dine offentlig for å unngå risikoen.

2. Hold avstand fra andre:

Du trenger bare å holde et avstand på 1 meter fra andre mennesker mens du er i det offentlige. Det vil minimere risikoen for å få viruset direkte fra andre mennesker. Den minimale avstanden på 1 meter anbefales å opprettholde av spesialistene.

3. Unngå å berøre alt:

Ikke rør hvert dørhåndtak med hendene, det er bedre å bruke albuen eller foten til dette formålet. Det er bedre å unngå unødvendig berøring av hvert element i butikkene. Bare berør elementene du vil kjøpe, dette vil spare deg for tid og også spare deg for å unngå viruset.

4. Unngå å bruke hansker:

Når du handler varer, er det bedre å unngå å bruke hansker, da de kan forurense og viruset kan spredes. Hvis du for eksempel berører telefonen, nøklene, lommeboken din med forurensede hansker, selv etter at du har kastet hanskene når du kommer hjem, vil de andre varene dine fortsatt være forurenset og kan smitte deg og din familie.

4. Rens hendene dine:

Når du har forlatt butikken, er det bedre å rengjøre hånden før du går inn i bilen. Det er bedre å desinfisere bildør håndtaket igjen. Da er du klar til å dra hjem. Etter bruk av sedler eller kredittkort er det obligatorisk å rengjøre hendene for å unngå å få viruset, ettersom mange mennesker blir smittet av viruset etter å ha brukt sedler og ikke vasker hendene etterpå.

5. Vask hendene etter ankomst hjem:

Rett etter at du har kommet hjem, plasser alle shoppingvarene i gangen din og vask deretter hendene med vann i nesten 20 sekunder.

Når du har fått nye blomster fra Stavern Blomstermakeri så tar du av plastikken fra blomsten, snitter blomstene, setter dem i vann og plasserer dem der de skal stå. Sen går du å vasker hendene nøye igjen.

6. Vask de kjøpte varene:

Coronavirus spredt fra matvarer er ikke rapportert ennå, men det er bedre å vaske alle grønnsakene eller fruktene med varmt vann før du lagrer disse.

Andre matvarer som er inne i emballasjen trenger ikke å vaskes. Det er bedre å fjerne emballasjen og plassere varene der du ønsker.

7. Minimer utgangen:

Noen mennesker liker å handle dagligvarer, men det anbefales å unngå å gå ut i denne pandemien så mye som mulig. Hvis du handler dagligvarer hver uke, er det bedre å handle dagligvarer to ganger i måneden. Å bruke netthandel er et bedre alternativ. Vår nettbutikk har hatt en stor økning siden Mars. Mennesker som ønsker å bestille blomster til nære og kjære som de ikke har mulighet å besøke. Du bestiller enkelt blomster til nære og kjære her. Trykk her.

8. Handle alene:

Når du skal ut og handle, anbefales det at du går alene hvis du kan kjøre bil eller til og med om du går til fots. Fordi det er risikabelt å ta noen med seg, spesielt hvis et barn eller eldre er i familien.

9. Bruke gjenbrukbare poser:

Hvis du har gjenbrukbare poser, kan du ikke kaste dem ut, det er bedre å desinfisere dem ved å vaske og plassere dem i sollys for tørking. Det anbefales også å rengjøre alle overflatene i hjemmet eller kjøkkenet der du plasserte disse posene. Etter å ha rengjort alt, må du også rengjøre hendene og klærne.

Ved å følge de ovennevnte strategiene kan du handle trygt i covid19.

Hvordan handle blomster på nett?

Stavern Blomstermakeri selger mange av sine blomster gjennom nettbutikken ByWink.no. Her kan du trygt bestille blomster og få de levert på døren i Larvik og Stavern. Du kan også hente i butikk. Vil du sende blomster, kan du trykke her.

Vår butikk i Stavern, Stavern Blomstermakeri