Kategorier
Interiør og design

Nordisk design: stol

Den som sitter godt, har det godt

Vårt hjem, vår oase, vår mulighet til å endelig få slappe helt av. Men dette er likevel ikke en selvfølge i alle hjem. For å kunne slappe av er det viktig å føle seg komfortabel i sine omstendigheter, og finne sin stil. Dette vil skape en slags oase som bare er din (og andre medlemmer i huset sitt også såklart..) som både føles hjemmekoselig, praktisk og ikke minst avslappende. Her kan nordisk design være nøkkelen, og i denne bloggen vil vi legge fokuset over på en klar folkefavoritt brukt i hundrevis av år, nemlig en stol.

Nordisk design

Nordisk design er en ny slags interiørkode. Den har visse trekk som gir et design perfekt tilpasset for våre hjem her i Norge. Det nordiske design er preget av treverk, da det henter mye inspirasjon fra naturen her i norden. Dette skaper en sammenheng mellom den stolte natur vi bor i, og innsiden av vårt eget hjem. Den spiller også på det mer simple. Det enkle er ofte det beste, og ved at designet ikke er for kompleks og voldsomt, oppnår man en følelse av harmoni. Dus av naturskapt lykke, simpelhet og de gode mørke fargene i kontrast med naturlig lys og renhet i hvitt og beige. Om du er av de som søker ro fra en travel hverdag av stress, er nordisk design perfekt.

Stolen

Den er langt fra ukjent. Som mange nok vet er stol et møbel beregnet for én person til å sitte på; deg. Den er enkel å flytte på, vanligvis, og kan ha “armer”, ryggstøtte, og ben. I overført betydning kan stol også bety “maktinstitusjon”. Stolen har en makt. Den kan føre ro og pusterom der det føles som det ikke finnes noe. Utformingen av de forskjellige stoltypene varierer etter bruksområde, plassering, stil og mote. Vår favoritt innen stol-verden må definitivt bli en inspirert av det nordiske design. Nå skal vi fortelle deg hvorfor.

Det perfekte tilskudd 

Utformingen av nordisk design på en stol er aldeles nydelig, og varierende. De kan være lyse, mørke, fletta og spikret. De kan være enkle eller mer detaljerte, store eller små. De kan være det du ønsker den skal være. De er komfortable, flotte og laget med kjærlighet. Nordisk design stoler er av høy kvalitet, og kan være kilden til din nye avslapning.Den som sitter godt, har det godt. Stoler, bord, speil og annet er med på å gjøre det ekstra deilig å være hjemme. For oss er den nordiske stolen det perfekte tilskudd til ethvert rom, ethvert hjem og ethvert hjerte.

Om du selv ønsker et eget personlig hjem preget av nordisk design og interiør, anbefaler vi deg å starte med de mer enkle gjenstandene også, og her kan tørkede blomster være den perfekte prøvekanin. Finn ditt skandinaviske design og interiør i dag! Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille blomster på nett

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂