Kategorier
Blogg

Julehandel

Hos Stavern Blomstermakeri

Julehandel er for mange det de gruer seg mest til i jula, men her ønsker vi i Stavern blomstermakeri å gjøre dette til en hyggelig, morsom og koselig aktivitet der du er med på å forme gaven. 

Julestemning

Mange opplever å ikke få tid nok til å kjenne på julestemningen med alle oppgavene som ligger foran dem. Det finnes mange gode blomsterforhandlere i Norge som Floriss, Mester Grønn, Interflora m.m. Her i Stavern kan det lille sentrumet gjøre godt for julehjertet. Lys i trærne, gule gamle bygg blir med på å forme julenostalgien. Ta en tur og prøv gjerne selv! Med blomster kan du enkelt lage en bordpynt til jul som både er festlig, enkel og lett å vedlikeholde. Vi har et stort utvalg av blomster, kranser og det du måtte ønske å kan tilby flinke, blide folk i en hektisk, men hyggelig, juleatmosfære.

Bestill blomstene i november, og nyt i desember. Enkelt og greit rett her. Perfekt som julegave til både familie og venner. Dersom du bestiller dem nå, kan du velge den dagen i desember du ønsker dem klare til. God jul fra oss i Stavern Blomstermakeri!