Kategorier
Blogg

Blomsterlevering

Redningen du trenger i hverdagen, blomsterlevering på døren.

Se for deg dette. Det er din spesielle dag, det ringer på døren, og idet du åpner den ligger det en blomsterlevering med et nydelig kort til. Du kan vel se for deg den gode følelsen som sprer seg i kroppen ved et slikt tilfelle?

Trykk her hvis du ønsker å bestille blomster.

La oss ta deg videre på et nytt eksempel:

Du må delta på et bryllup, men det begynner å bli sent, og blomsterbuketten som var til det nygifte paret vil ikke komme i tide når du nå må rekke bryllupsseremonien, hvor du føler deg flau over å ikke ha noen gave med deg.

Situasjoner som dette kan skje hvem som helst, og etterlater en følelse av flauhet. En blomsterhilsen kan for mange være en viktig del av en anledning enten det er morsdag, bursdag valentinsdag eller bryllup. Dette kan for mange være et stressende scenario, men med blomsterlevering blir det ingen sak.

Løs problemet med blomsterlevering

Om du er av dem som ofte glemmer ting, eller er redd for å stresse i situasjoner liknende nevnt ovenfor, er du kommet til rett blogg. Ikke bare sparer denne løsningen tid, men gjør også livet enklere. Løsningen kaller vi blomsterlevering. Våre blomsterleveringstjenester er best kjent for å komme i tide og for å levere vakkert.

Når leverer vi blomster?

Vi kjører ut blomster hver dag i Larvik, Brunlanes og Stavern. Bestiller du tidlig på dagen, kjører vi som regel ut på ettermiddagen samme dag, eller den dagen du ønsker, hvis det er en bursdagshilsen, for eksempel.

Stavern Blomstermakeri

Stavern Blomstermakeri er perfekt for i dag, og alle andre dager. Målet for butikken handler om å dele en sterk lidenskap og inspirasjon med kunden for å skape en lykke uten videre. Ikke bare innen blomster, men også interiør. De åpningstider i Stavern som gjelder oss er:

  • Man-fre: 10.00-16.30
  • Lørdag: 10.00-15.00

En super butikk for den blomsterglade sjel, eller den som måtte ønske inspirasjon eller en god samtale. Vi har et bredt utvalg av blomster, for eksempel sesong-, vill- og sommerblomster i alt fra krukker til buketter, og du kan enkelt ta kontakt med oss her. Vi tilbyr blant annet:

  1. Bryllupsbuketter
  2. Interiør dekorative blomster
  3. Helt egentilpassede buketter

Vi samler og setter sammen friske blomster for å skape buketter til den enkelte. Vi tilbyr også bestilling av blomster på nett og levering til det tidspunktet som måtte passe best. Dersom du ønsker å gjøre dette kan du følge linkene nedenfor, og ta gjerne kontakt dersom det skulle være noe annet vi kan være til hjelp med.

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂