Kategorier
Blogg Potteplanter

Anthurium

Anthurium

Anthuriumplanter er et vakkert, allsidig tillegg til enhver hjemmehage eller oppholdsrom. Deres frodige bladverk og livlige farger gjør at de skiller seg ut uansett hvor du plasserer dem. Enten du leter etter en hardfør potteplante eller en utendørs potteplante, Anthurium planter leverer på begge fronter!

Anthurium er hjemmehørende i de tropiske områdene i Sentral- og Sør-Amerika, men med riktig omsorg kan de blomstre i mange forskjellige klima. Med sine lave vedlikeholdskrav er de perfekte for travle gartnere som ikke har mye tid til rådighet. De foretrekker sterkt indirekte sollys og varme temperaturer gjennom hele året. Å vanne planten med noen få dagers mellomrom vil også bidra til å holde den sunn.

Når det kommer til Anthuriums, er det mange varianter å velge mellom – alt fra varianter med større blader som «Flamingo Flower» til små hjerteformede blomster som «Tiny Heart’s Hurra». Avhengig av sorten du velger, kan Anthuriumen din blomstre nesten hele året med nydelige farger som rosa og rødt!

Uansett hvilken du går for, kan du være sikker på at den vil bringe liv og farge inn i hjemmet ditt i årene som kommer. Så hvorfor ikke legge til en Anthurium i samlingen din i dag?

1. ‘Flamingo Flower’ Anthurium

2. ‘Tiny Heart’s Hurra’ Anthurium

3. ‘Lucky Lady’ Anthurium

4. ‘Dancing Lady’ Anthurium

5. ‘Rosebud’ Anthurium

6. ‘Neoregelia Pink Panther’ Anthurium

7. ‘Maui Sunrise’ Anthurium

8. ‘Sjokoladedråper’ Anthurium

9. ‘Red Flame’ Anthurium

10. ‘Royal White’ Anthurium

Å ta vare på en Anthurium-plante er relativt enkelt og greit – alt du trenger er en konsekvent innsats for å holde den sunn. Her er noen tips for å hjelpe Anthuriumen din til å blomstre:

• Sørg for at pottejorda er fuktig, men aldri gjennomvåt. Vann planten tilstrekkelig en eller to ganger i uken, avhengig av temperaturen og fuktigheten i hjemmet ditt.

• Plasser potten i et område med sterkt indirekte sollys – for mye direkte solskinn kan svi det delikate bladet.

• Gjødsle planten hver sjette til åttene uke med flytende gjødsel med balanserte N-P-K-tall.

• Knip tilbake eventuelle visne blomster eller dødt løvverk regelmessig for å sikre ny vekst.

• En og annen dugging med varmt vann vil hjelpe den med å beholde sin livlige farge og blanke blader.

Ved å følge disse enkle tipsene, vil du kunne nyte skjønnheten til en Anthurium i mange år!

Blomstene

Blomster er ferskvare, så dersom en blomstersort eller to ikke kan skaffes, bestreber vi oss på å komme så nær ditt valg som mulig med sesongens blomster. Stemningen i blomstene ivaretas 100%, men vi kan ikke garantere at det alternativet du har valgt vil se nøyaktig ut som tidligere leveranser. Dersom en bestilling haster ber vi deg vennligst ringe oss, så skal vi finne den beste løsningen. Vårt nummer er 414 83 820.  Mail: StavernBlomster@icloud.com Du kan nå også bestille rask levering eller henting på sms fra mobil. Se mer her. 

Henting

Blomstene kan hentes i butikk samme dag kl 16. Lørdager kl 14:30. Dersom du ønsker å hente blomstene på et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet.

Levering

Blomstene leveres samme dag etter kl 16. Lørdager etter kl 15. Dersom du ønsker å få blomstene levert til et annet tidspunkt ber vi deg vennligst spesifisere dette i bestillingsskjemaet. Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bryllup og bisettelser/begravelser.