Geum coccineum borisii

Nettbutikk
Blomsterbestilling
Kontakt Oss
Registrer konto

Geum eller Avens

Geums uttalte (JEE-ums) og ofte kjent som Avens, er medlem av familien Rosaceae. Geum coccineum borisii er ganske hardføre, de liker å vokse i full sol eller delvis skygge, og kanskje mest fremragende presenterer de en levende fargekontrast til de myke fargetoner fra de fleste tidlige blomstrende stauder, busker og trær.

Vanlig navn: Dverg oransje avens eller Røde avens

Vitenskapelig navn: Geum coccineum borisii

Familie: Rosaceae

Bestilling: Rosales

Plantetype: Stauder

Blomstring: Mai til Juli


Blomst beskrivelse: Oransje med oransjegule støvbærere.

Jordtype: kritt, sandleire, sand

Vann: Middels


Rike: plantae


Blomsterfarge: Geum coccineum har lav fyldighet med blader og lyse oransje blomster som blomstrer sent på våren og sommeren.

Blomstringstid: blomstrer sent på våren og sommeren.

Tiltrekke seg: Sommerfugler, Kolibrier (tenk om du plutselig får en Kolibri i hagen:)

Sol: Full sol til delvis skygge

Opprinnelse: Denne sorten er hjemmehørende i deler av Vest-Asia (Tyrkia) og i Sørøst-Europa (Albania; Bosnia-Hercegovina; Makedonia; Hellas; Montenegro; Serbia; Bulgaria;).

Jord: Geomer foretrekker jord med rikelig med humus og regelmessig, men ikke overdreven fuktighet. De hater våte føtter og kan lide av rotrot uten utmerket drenering. Dette er ikke planter for leirjord med mindre jorda har blitt betydelig modifisert. Heldigvis vil geomer blomstre i et bredt spekter av jordens pH.

Vann og gjødsel: geomer blomstrer ganske tidlig, jorda kan være for kjølig til at planten aktivt kan utnytte næringsstoffene i gjødselen, så det er sannsynligvis best å vente til etter blomstring å bruke gjødsel. Planten trenger gjennomsnittlig vann

Stavern Blomstermakeri

Blomster er ferskvare og vi ønsker å bestrebe oss så vi kommer så nær ditt valg som mulig med sesongens blomster. Vi har som mål å prøve å ta inn litt morsomme nyheter som kan være spennende å ha hjemme eller å gi bort i gave. Geum coccineum borisii er noe vi føler er litt utenom det vanlige og er et blikkfang i utstillingen vår akkurat nå.

Blomstenes stemning ivaretas 100% og vi gjør alt vi kan for å yte gode produkter og god service. Her møter du en vakker, personlig og profesjonell stemning. Besøk vår blomsterbutikk i dag eller bestill enkelt på nett.  

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  Blomster på nett kan du enkelt bestille her eller lese videre om butikken på nettsiden vår her

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂

Våre bestselgere akkuratt nå:

Lukk
Lukk

Logg inn

Lukk

Handlevogn (0)

Cart is empty Ingen produkter i handlevognen