Kategorier
Interiør og design

Dekorasjon til hjemmet

Dekorasjon – Nøkkelen til hjemmelykke

Dekorasjon i hjemmet er ikke noe nytt. Gjennom tidene har denne trenden vokst frem som en egen kunst. Kunsten å skape sin egen versjon av “det perfekte hjem”. For definisjonen på “perfekt” varierer stort blant befolkningen.

Mens noen elsker farger av regnbuen, går andre til de naturlige jordfargene for inspirasjon. Begrensningene blir mindre, og interessen pulserer gjennom befolkningen. Men hva skal til for å mestre dekorasjon til hjemmet på egenhånd?

Finn ditt utgangspunkt

Å skulle begynne å bli bevisst på husets interiør, kan være utfordrende. Om man i tillegg ikke er spesielt interessert i dette fra naturens side, kan det bli veldig slitsomt. Et godt tips her er å finne seg et utgangspunkt, en kjerne. Dette kan være alt fra et bilde, et fargepalett, en stil eller en gjenstand.

For mange gjør dette prosessen enklere. Ved å for eksempel bruke en gjenstand til utgangspunkt, en vase, kan man herfra finne inspirasjon til mønster, farger og former til møblene. 

Modern retro

Et eksempel på en stil som bare blir mer og mer populær, er stilen kalt “modern retro”. Ved å kombinere det gode gamle, med det praktiske nye, er resultatet en modernisert versjon av fortidens goder, svært mange har stor glede av. For deg med eldre arve-eiendeler, kan dette være den perfekte løsning på å gi nytt liv til oldemors gamle sovestol.

Vi lever jo i et samfunn hvor forbruket må ned, men dekorasjon er utrolig viktig, og dette er en praktisk løsning både økonomisk, og psykologisk (for samvittighetens skyld). Bruk det du allerede har til å skape noe nytt!

Tørkede blomster – den perfekte dekorasjon

Når man ønsker noe nytt, ny dekorasjon, kan oppussing for mange være et stort og økonomisk utfordrende steg. Vår anbefaling vil dermed være å starte i det små. Her kan tørkede blomster være det perfekte element. De stilrike blomstene bringer ikke bare med seg et fantastisk utseende, men varer i evigheter. Tørkede blomster kommer i mange ulike fasonger og farger, og vi ønsker å finne den som passer best for deg!

Ikke begynn å stresse med oppussing og renovering helt ennå, men begynn enkelt, finn ditt utgangspunkt. For klare mål, gir klare resultater – og kanskje er nettopp tørkede blomster løsningen.

Hvor kan jeg kjøpe Tørkede Blomster?

I nettbutikken vår ByWink.no har vi et stort utvalg av Tørkede Blomster fra Tørkede Blomster AS. Vi har også potter, krukker, vaser, potteplanter og andre intreørprodukter.

Hvordan kan jeg holde meg oppdatert om Stavern Blomstermakeri?

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂