Dekorasjon til hjemmet

Nøkkelen til hjemmelykke

Det å dekorere hjemmet er ingen stor nyhet. Gjennom tidene har denne trenden vokst frem som en egen kunst. Kunsten å skape sin egen versjon av “det perfekte hjem”. For definisjonen på “perfekt” varierer stort blant befolkningen. Mens noen elsker farger av regnbuen, går andre til de naturlige jordfargene for inspirasjon. Begrensningene blir mindre, og interessen pulserer gjennom befolkningen. Men hva skal til for å mestre dekorasjon til hjemmet på egenhånd?

Finn ditt utgangspunkt

Å skulle begynne å bli bevisst på husets interiør, kan være utfordrende. Om man i tillegg ikke er spesielt interessert i dette fra naturens side, kan det bli veldig slitsomt. Et godt tips her er å finne seg et utgangspunkt, en kjerne. Dette kan være alt fra et bilde, et fargepalett, en stil eller en gjenstand. For mange gjør dette prosessen enklere. Ved å for eksempel bruke en gjenstand til utgangspunkt, en vase, kan man herfra finne inspirasjon til mønster, farger og former til møblene. 

Modern retro

Et eksempel på en stil som bare blir mer og mer populær, er stilen kalt “modern retro”. Ved å kombinere det gode gamle, med det praktiske nye, er resultatet en modernisert versjon av fortidens goder, svært mange har stor glede av. For deg med eldre arve-eiendeler, kan dette være den perfekte løsning på å gi nytt liv til oldemors gamle sovestol. Vi lever jo i et samfunn hvor forbruket må ned, men dekorasjon er utrolig viktig, og dette er en praktisk løsning både økonomisk, og psykologisk (for samvittighetens skyld). Bruk det du allerede har til å skape noe nytt!

Tørkede blomster – det perfekte element

Når man ønsker noe nytt, ny dekorasjon, kan oppussing for mange være et stort og økonomisk utfordrende steg. Vår anbefaling vil dermed være å starte i det små. Her kan tørkede blomster være det perfekte element. De stilrike blomstene bringer ikke bare med seg et fantastisk utseende, men varer i evigheter. Tørkede blomster kommer i mange ulike fasonger og farger, og vi ønsker å finne den som passer best for deg! Ikke begynn å stresse med oppussing og renovering helt ennå, men begynn enkelt, finn ditt utgangspunkt. For klare mål, gir klare resultater – og kanskje er nettopp tørkede blomster løsningen. 

Vi legger ut nye innlegg fortløpende, så følg oss gjerne på Instagram for å få med deg nyheter og innlegg som kan inspirere. Stavern Blomstermakeri er også aktiv på Pinterest om det er mer din stil.  

Har du fått med deg at det nå er mulig å bestille blomster på nett

Ønsker deg en fortsatt blomstrende dag! 🙂

Lukk
Lukk

Logg inn

Lukk

Handlevogn (0)

Cart is empty Ingen produkter i handlevognen